Islam=Kristendom

Varför växer  SD? därför att de etablerade partierna vägrar att tala sanning om  framförallt Islam och de förtryck som den står för, främst mot kvinnor, barn, homosexuella och oliktänkande.

All religion är skadligt, sedan finns det grader i helvetet. Är någon kulturjude, kulturkristen eller kulturmuslim (islam), så är det knappast ett hot, de accepterar de grundläggande demokratiska värdena och försöker inte att trycka ner sin religion i halsen på någon.

Problem uppstår när religion tror sig ha svaret på livets mening och hemlighet, och dessutom vill att alla andra ska uppfatta verkligheten som så.   Och dessutom är villiga att förfölja eller att utesluta andra människor som inte delar dess fantasier.

För det modärna globaliserade samhället finns bara en modell, det är det sekularisera humanistiska samhället. Ett samhälle som inte bygger på någon mytologisk bronsålders gud utan på saker som faktiskt finns och som tar hänsyn till de vetenskapliga framsteg som har gjorts och som kommer att göras. Och är så pass generös att om någon vill tro på spagettimonster eller enhörningar så får det göra det så länge de inte skadar någon, som att skära av hudbitar från sina barns könsorgan.

Är islam ett hot?  Ingen religion har en chans mot öppenhet globalisering vetenskap kunskap, religionernas roll kommer att minska, bara man utbildar och ger människor verktygen.

Egentligen är det ingen större skillnad på Islam och kristendomen de har samma rötter.
De Abrahamitiska religionerna som även inkluderar judendomen.
Den ideologiska bas är Abraham som för att visa sin TRO på gud var villig att MÖRDA sin enda son. Senare i kristendomen så gör gud själv det, han mördar sin egen son.

Tron på helvetet enar både Islam och kristendomen, alltså att tortera oliktänkande i evighet eftersom man inte lyckades tro den sanna religionen, en nyansskillnad till kristendomens fördel är att de inte vill tortera någon i detta liv (undantag, inkvisitionen, korsfararna, katolska kyrkan) utan gör det så gärna efterdöden i evigheter.

Media SVD, Aftonbladet, Dagen, DN

Annonser
Det här inlägget postades i Islam, Kristendom. Bokmärk permalänken.