Påven Antikrist

Påven är antikrist det tror jag inte, men han tycks tro att halooween är på riktigt, snacka om att leva i en annan värld.

Förstår inte hur någon på allvar kan ta dessa oskuld till män klädda i kjolar på allvar. som en bloggare sa ”Att påven – vars företrädare skickade kvinnor till bålet och sände korstågen mot oliktänkande – varnar för ”terror, rädsla och död” känns ungefär som om Josef Fritzl skulle vara talesman för Rädda Barnen. ”

För att inte tala om alla kvinnor som smittas av Aids av sina män eftersom påven förbjuder kondomer, eller att katolska kyrkan skyddar alla dessa tusentals präster som förgriper sig på barn. Nej Påven är nog ondskan personifierad på jorden, snacka om en tomte.

Påven en tomte

Media. DN, Dagen

Annonser
Det här inlägget postades i Katolska kyrkan. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Påven Antikrist

  1. Erik Johnsson skriver:

    Problemet är att varken påven eller Vatikanen uttalat sig om halloween. Det är en (!) spansk präst som gör det. Kolla lite nogrannare innan du bara vidarebefordrar grejer. Åter en felaktig ”nyhet” om katolska kyrkan i svang.

    • bluefree skriver:

      Erkänner att min källkritik inte är så djup, litade på DN´s men ska kolla upp det. Min kritik mot Katolska kyrkan kvarstår dock, den är en omoralisk ond institution.

  2. Ping: Halloween och Påven en tidningsanka « Bluefree's Blog

Kommentarsfältet är stängt.