Muhamed Omar en kelgris

Tidigare var Muhabed Omar hela media Sveriges kelgris. Var och varannan vecka fick han företräda alla muslimer i Sverige, han verkade vara en fredlig kraft för att kunna samexistera i ett multikulti samhälle.
Men tji fick vi, allt var bara en fasad.

Är det så att han trots allt representerar Islams mainstream, att de åsikter han för fram i dag är vad muslimerna faktiskt tänker, tanken skrämmer.

Omar verkar vara en enade kraft, han har lyckats att ena extremvänstern med extremhöger med extremislamism under baneret ”död åt Israel”. Det jag aldrig har förstått är varför lägger de ner sådan tid och energi på att förneka förintelsen, är de inte glada för varje jude som dör? Vad är det som driver dessa personer, vad är det som förenar, kan det vara tron på utopier, på fantasier, och på att de finns en absolutsanning. Eller är bara den gamla devisen ”Min fiendes fiende är min vän”.

Men kommer någon av dessa extremister till makten (gud förbjude;)) så kommer de förinta den andre, eftersom inga av dessa godtar oliktänkande, eller demokrati.

Men dessa oheliga allianser eller kanske har de mer som förenar än vad som skiljer, är något som har förekommeit tidigare i historien. se klippet

Media: SR, Dagen, DN
Muhamed Omars webbsida

Annonser
Det här inlägget postades i Islam, Religion. Bokmärk permalänken.