Lidandet gör oss lika Jesus

Den dödshjälp jag förespråkar handlar om att jag ska få bestämma över mitt liv, det handlar inte som KD tycks tro att andra skall bestämma över någon annans liv.

Det är den kristna värdegrunden som spökar. Inom kristendomen så tror man att det är gud som ger liv och den ende som skall ta liv och om denna psykopat till gud vill plåga oss ordentligt under detta jordeliv så skall han givetvis få göra det för vi är inget annat än slavar hans ägodelar.

Att begränsa och minimera lidandet finns inte hos KD de vill ge oss ett miserabelt liv och dessutom ge alla en plågsam död, detta endast för det tror på en psykopat till Gud.

Den Kristna människosynen bygger på bibeln detta ledde till inkvisitionen, man såg lidande något som skapade något gott, det är samma ideologi som ligger till grund för KD, inte rationella faktabaserade idéer. Lidandet är positivt och gör oss lik Jesus och kommer att frälsa oss.

Passion Of Christ

Svårt att ångra detta beslut, dödshjälp är inte tänkt för en frisk 25åring som är lite deprimerad utan dödshjälp skall vara främst för svårt obotligt sjuka som själv har valt att avsluta sitt liv på ett värdigt sätt.

Media Dagen

Annonser
Det här inlägget postades i Jesus, Kristdemokraterna, Kristendom. Bokmärk permalänken.