Fallossymbol

De ambrahamitiska religionerna försöker att motverka varande, känner sig möjligtvis de kristna hotade? Rent teologiskt så är det små skillnader på den kristna religion och Islam, båda har Abraham som far. De kristna har evolutionerat något mer, Islam är väl någonstans i den mörka medeltiden fortfarande och verkar ha fastnat där.

Iofs så borde de spela med samma regler i hela världen, om de kristna vill bygga en katedral i Teheran skulle de få det? Knappast.
Så det är rimligt att religionerna först kommer överens vilka regler som ska gälla för spelet, sedan kan spelen börja om själarnas frälsning. (mind control)

Är för religionsfrihet så länge det utövas av myndiga människor, rimligtvis så bör de få ha lokaler, och det får de i Schweiz det är frågan om arkitektur och det kan vara rimligt att inte tillåta torn överalt, går att förväxla med fallossymboler, eller det kanske är så – religionerna har en viss penisfixering – i Islam och judendomen inleds den med att föräldrarna skär en hudbit från barnens könsorgan (pojkarnas).

Media:DN, Dagen, SvD, GP,Aljazeera

Annonser
Det här inlägget postades i Islam, Religion, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Fallossymbol

  1. Daniel skriver:

    jämför inte iran o schweiz,,den andra hävdar att de följer demokrati o de mänskliga rättigheter medan den förste öppet säger att demokrati inte är något för dom.Schweiz kan ju också avsäga sig demokratin o då är det här beslutet okej

  2. bluefree skriver:

    Är för ett sekulärt samhälle och att alla religioner bör motverkas eftersom de skadar framförallt barn rent psykiskt och fysiskt, den fördummar och hindrar människor att leva rationellt.
    Men nu lever i en värld full av religioner, så vi får anpassa oss till det.
    Egentligen tycker jag som Carl Bildt, denna fråga om byggnader borde behandlas i stadsplaneringen och inte i en folkomröstning.

Kommentarsfältet är stängt.