Guds vredesvin

Funderar – hur tänker de kristna? rationella kan det knappast vara. Det tror att de som händer på Haiti är guds vilja – samtidigt försöker det att motarbeta guds heliga plan.

I en undersökning på Dagen.se (de kristna fundamentalisternas dagstidning) så tror 50% att katastrofen på Haiti är ett tecken från Gud (gud är det som orsakar katastrofen).

[Kristna fundamentalister tror att naturkatastrofer är ett tecken på att jordens undergång är nära förestående, och att Jesus ska kommatillbaka och utplåna alla som inte har den rätta tron]

Samtidigt så
1 Uppmanas man till att hjälpa de drabbade på Haiti. (självklart genom någon kristen organisation, så kan de samtidigt omvända Haitierna till en ny något bättre vidskepelse)
2 De beskrivs som mirakel om någon räddas.

Ska inte Guds vredesvin få verka fullt-ut så att dessa Haitier – som enligt den kristne tv-evangelisten Pat Robertson får vad de förtjänar – eftersom de har och tillber Satan.

Finns de inga sansade kristna?

Uppenbarelseboken 14:10
”så skall ock han få dricka av Guds vredesvin, det som är iskänkt i hans vredes kalk, obemängt; och han skall bliva plågad med eld och svavel, i heliga änglars och i Lammets åsyn.”

(Lammet=Jesus – verkar vara en riktig sadist)

Annonser
Det här inlägget postades i Fundamentalist, Kristendom, Religion. Bokmärk permalänken.