Världens Undergång

Läser om hur det är att vara jude i Malmö i dag, de känner sig inte trygga, Marcus Eilenberg säger:

– Tänk om mina barn om 20 år frågar: ”Pappa, varför flyttade vi inte? Förstod ni inte var det skulle sluta?”. (Skånskan.se)

Följer en utmärkt tv-dokumentär på Svt.se Världens Undergång, som handlar om andra världskriget och nazismens härjningar. De judar som överlevde var de som flydde.

Är antisemitismen som vi ser i Europa ett tecken på att vi är på väg till ”Världens Undergång” på nytt?

Läs mer på Skånskan.se

Davidsstjärnan är som ett rött skynke

Höjd säkerhet kring matcher

Judehatet får dem att lämna Malmö

Polisen: Hatbrott mot judar har fördubblats

Klasskamrater skulle ”halalslakta” Jacob

Jurassic Park

Dr. Ian Malcolm: God creates dinosaurs. God destroys dinosaurs. God creates man. Man destroys God. Man creates dinosaurs…

Dr. Ellie Sattler: Dinosaurs eat man. Woman inherits the earth…

Annonser
Det här inlägget postades i Judendom. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Världens Undergång

 1. Johan skriver:

  Jag tror attackerna mot fotbollsspelarna snarare säger något om bildningsgraden hos förövarna, men också hur duktigt PR-maskinen i Israel har varit att koppla hexagrammet till sionismen och dess materiella krav på land. Materiella krav som inte har stöd i judendomen eftersom det handlar om andlig utveckling och inte materiell. Judendomen är liksom alla andra religioner utvecklingar av tidigare andliga traditioner, muntligt traderade över generationerna. Därigenom är det desperata hävdandet av ”nationen” meningslöst. Det finns endast en nation, men den är varken judisk, kristen, konfusiansk eller något annat heller. Den är universell.
  När juden började avla sig själv inom gruppen, då väckte man även renrasighetstanken i andra grupper.
  När sionisten uppviglade den ryska befolkningen och släppte lös Lenin och Stalin, då släppte denne även lös Hitler. Kalla det karma, kalla det gudomlig rättvisa. Tar man på sig att leda människor, eftersom man betraktar det som sin gudomliga rätt, då ska man även veta att det får konsekvenser. Därigenom ska det mana till försiktighet med vilka krafter man släpper lös.

 2. Niklas skriver:

  Johan>

  1, Vilken PR-maskin pratar du om? Jag har aldrig sett någon PR-maskin och artiklar som försöker förklara bort eller hänga ut araberna i Malmö. Samtliga artiklar som är upplagda kommer från Judar i Malmö som flyr landet för de vågar inte bo kvar.
  2, Vad har sionismen med att kräva land. Israel har försökt ge bort 97% av de ockuperade områdena men Arafat tackade nej. Det finns inte en enda soldat på Gaza eller Västbanken så länge de inte skjuter raketer eller attackerar civila.
  3, Definitionen av en nation kan du läsa här: http://sv.wikipedia.org/wiki/Nation
  4, Vad menar du med avla? Menar du att folk av judisk påbrå gifte sig med en partner med judisk påbrå. Är detta hemskt? Så med andra ord så får inte en kristen gifta sig med annan kristen? Eller menar du inavel?
  5, Hur uppviglade den judiska befolkningen i Ryssland Lenin och Stalin som i sin tur tvingade fram Hitler? Var får du fram denna faktan?

  Rent allmänt tycker jag att du verkar vara lågutbildad, intolerant samt uppvuxen med skygglappar.
  Dags att vakna och lukta på blommorna.
  Verkligheten är att judar vågar inte vara judar i Malmö så de flyr till Israel, USA, Englad etc. Detta har inget eller borde inte ha något med Israel att göra. Varför kan inte en minoritet som verkar sköta sig, arbetssam, laglydiga, skattebetalande samt intelligenta få lov att stanna?

  Gör om, gör rätt!

 3. Ofer Maimon skriver:

  Trevligt med kloka personer Niklas!

  Signaturen Johan är en helt renlärig antisemit. Han påstår kort sagt att vi är skyldiga till både nazism och kommunism. Får han grunna på saken är säkert kaptalismens avigsidor vårt görande också. Och farfars gikt. Att vi också skulle vara skyldiga till rasbiologins uppkomst var däremot lite nytt? Det har alltid funnits vira och svart judar, liksom allt däremellan. Vi är ingen ”ras”, vi är ett folk, skapat av de ursprungliga hebereerna och de andra slavfolk som flydde Egypten med oss. Därefter har människor konverterat under 3200 år och upptagits i folket.

Kommentarsfältet är stängt.