Religion och pedofili

Religion är något pervers och förlegat, religionen är ett hån mot alla tänkande människor.

Den religion som leder i perversion och som skadar mest människor måste ändå vara Islam, tätt följt av kristendomen i Katolskt tappning.

Att Katolska kyrkan är överbefolkad av pedofiler och andra perversa är ingen nyhet inte heller att Muhammed var en pedofil.

Som alltid där förtrycket visar sitt fula nylle så är det kvinnor och barn som får betala priset för det patriarkala förtryck, religion är en uppfinning av mycket sjuka män.

Media
13-årig brud dog av underlivsskador (Expressen)
Katolska kyrkans Golgatavandring (Dagen)
Barnbrud dog efter fem dagar (Svt)

Annonser
Det här inlägget postades i Religion. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Religion och pedofili

 1. Bedrich skriver:

  I princip håller jag med dig. Dock bör vi komma ihåg här att kristendommen och främst klassiska (underlivstroende) frikyrkokristna (läs KD) förväntas vara utlevt och högljutt ”evangiliserande” publikt mot andra människor.. som den obehagliga ökända pingst-Åke Green här tog ut med ränta – så det ekade över hela världen. Läs- den som inte fick vara ordningsman i skolan tar nu igen den nesan och gapar loss som en påtänd psyksjuk apa på torget mot de som inte duger i den egna sexuallmoralen (kallingarna) – i det här fallet. Islam är inte så. Där förväntas ”synderna” hateras av den syndige själv och inte på torget/bloggar/tvittrar etc.. Tips till det kristna troendets värld här – låt mindre i andras privatliv så mår fler bättre.

 2. Biggles skriver:

  Den religion som leder i perversion och som skadar mest människor måste ändå vara Islam, tätt följt av kristendomen i Katolskt tappning.

  Frågan är om inte katolicismen kommer etta om vi räknar antal liv som släckts (och kommer släckas) i Afrika pga Aids…

 3. Bedrich skriver:

  Katolicim eller protestanism kan ju kvitta här. Självalt religiösa heterofilkarlar lär väl självbefläcka sig lika ofta med högerhanden som vilken icketroende bög/heterokille som helst.. Kom inte dragande med ”låtsaskompisen gud” Som att det skulle förhindra banal runk..

Kommentarsfältet är stängt.