Yttrandefriheten är helig

För mig och många andra så är en av de viktigaste principerna i en demokrati YTTRANDEFRIHETEN, utan detta så lever vi i en diktatur.

Varför hävdar de religiösa människor så energiskt att de inte får utsättas för kräkningar? enda orsaken är att ingen religion tål kritik.

Man måste kunna leva med att de finns miljoner andra åsikter och sätt att leva ett liv.

Är det något som kränker, så är det RELIGIONEN, religionen kränker kvinnor rätten till sina egna kroppar de kränker barnens rätt genom att skära hudbitar från deras kroppar och skrämmer med helveteseld om de inte tror.

Det är religion som borde begränsas till något tillåtet när man uppnått myndigålder.

Det är inte yttrandefriheten det är fel på – det religionen som begränsar människans frihet och är ett farligt gift som skapar onödigt lidande.

Media
Åtal för Muhammedaffisch (DN)

Åtal för Muhammedaffisch (Dagen)

Annonser
Det här inlägget postades i Religion, Yttrandefrihet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Yttrandefriheten är helig

  1. Aron skriver:

    Helt rätt, hur fan tänker alla dessa som skriker att det kränker? Är islam speciellt skyddad eller? Jag tror folk är rädda för hot från islamisterna snarare än att de verkligen tycker burka är en kvinnlig rättighet och karikaryrer av muhammed är förkastligt

  2. Jonas skriver:

    Vad är problemet med affischen på Muhammed? Han var ju 53 och hon var 9 år, det är ett historiskt faktum. Dessutom tror jag att de var skapta och alltid var nakna under kläderna. Det framgår heller inte vilken Muhammed som avses, då det är ett av världens vanligaste namn. Man kan väl inte bli upprörd över något som är sant!?

Kommentarsfältet är stängt.