gud är stendöv

gud är ”sten döv”

en fortsättning på ”sten” – Jesus är sten död

Mer regel än undantag
Att sexuella övergrepp endast skulle vara förbehållet katolska kyrkan är givetvis inte sant utan det förekommer inom alla religioner.
Nu uppdagas en enorm skandal inom den Isländska lutherska kyrkan biskopen Ólafur Skúlason som systematiskt våldtog och förgrep sig på kvinnor.

Detta är givetvis för djävlig men det slutar inte där utan han skyddades av av andra inom denna maffia som av Karl Sigurbjörnsson

…………. men det slutar inte här utan den allsmäktige gode bibelguden höll också knäpptyst inte ett ljud inte ett pip hördes till undsättning för offren som vanligt, man börjar starkt misstänka att han åtminstone är helt ointresserad av mänskligt lidande eller totalt döv.

Går det dra annan slutsats att antigen finns inte bibelguden eller så finns kanske någon annan icke allsmäktig Gud eller kanske en Gud som allenast är Ond …. ?

Dottern till Skúlason, Guðrún Ebba Ólafsdóttir,träder fram och berättar sin sorgliga historia, som bekräftar allt.

Väx upp människa, låt dig inte luras, förbli inte ett korkat okuningt barn låt dig inte luras, religion är en förbannad lögn.

Media
Nya uppgifter om sexanklagad biskop på Island (dagen)
Sexskandal skakar kyrkan – biskopens dotter träder fram (Islandsbloggen)

Annonser
Det här inlägget postades i Religion. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till gud är stendöv

 1. Mike skriver:

  ”Att sexuella övergrepp endast skulle vara förbehållet katolska kyrkan är givetvis inte sant utan det förekommer inom alla religioner.”
  lol

  För alla vet att sekulära män gör aldrig nåt övergrepp, eller hur? Öppna ögonen: vårt samhället är väldigt sekulariserad, men ändå Sverige är bland de värsta land gällande anmälda våldtäkter i förhållande till befolkningen.

  • bluefree skriver:

   Jo det är sant att övergrepp sker överallt, men det finns vissa kulturer och sammanhang där de förekommer mer och att man försöker att tysta ner offren, som inom kyrkorna eller hederskulturer.
   Här har du ett färskt exempel på hur kyrkan gör

   • Mike skriver:

    Jag tror inte vi har hört särskild mycket från barnhemsskandalen som skedde här i Sverige…

    Man bör jämföra hur pedofiliproblemet hanterades i Katolska kyrkan med hur det hanterades i olika institutioner som arbetar med barn. I vissa länder flyttade man en misstänkt lärare från en skola till en annan för att undvika skandalen. Precis som med de misstänkta präster… Ska man då misstänkta alla manliga lärarna för pedofili? Bör man då avskaffa skolorna och göra hemundervisning för barnens säkerhet?

    Sedan att ta ett preskriberat fall för att dra slutsatser om en miljard människor är fantastiskt från en vetenskapligt perspektiv…

 2. Anders skriver:

  Så att det finns kristna människor som begår avskyvärda brott bevisar att den Gud som kristna vittnar om helt enkelt inte finns?

  • bluefree skriver:

   Någon sa att det osynliga och det icke existerande ser misstänkt lika ut, när s.a.s guds företrädare begår hemskheter (som alla andra) så minskar oddsen för att den gud som de påstås tjäna verkligen existerar.

Kommentarsfältet är stängt.