Delia Knox – hon restes upp

Det påstådda miraklet av Delia Knox

Att använda ord mirakel är nog inte läge här, titta noga på klippet ”hon restes upp” och hon bars hela tiden, kom igen om två månader och visa att hon går av sig själv – då kanske vi kan snacka mirakel och om vi är intresserade av sanningen kanske undersöka varför? för någon gud såg jag inte verksam där utan vanlig klassik karismatisk manipulation.

För ett tag sedan så var det någon som påstod att kristna är mer lättlurade och mer lätt manipulerade än andra och kan inte annat än hålla med. Tycker allt detta är djupt tragiskt att människor ska vara så lätta att manipulera.

_________
Kvinna reste sig ur sin rullstol (Dagen)
Woman Walks for First Time in 22 Years During Alabama Revival Meeting (Charisma)

Knox egen hem sida säger nog allt du hamnar ganska snabbt hos paypal 😉http://www.lwccim.com/

Titta på detta så får ni klart vilka krafter som var verksamma.

Annonser
Det här inlägget postades i Religion. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Delia Knox – hon restes upp

 1. David skriver:

  du kanske missade att hon gick alldeles själv i slutet? Du måste ju se att hon faktiskt också lyfter på benen helt själv innan det. Att hon behöver lite stöd är en annan diskussion, men kan faktiskt ha att göra med att hon var förlamad i benen i 22 år.

  Det verkar faktiskt, när man läser din blogg, som du ogillar det faktum att hon numera går. De kristna har enligt dig ”manipulerat” henne till att gå! Är alla ”mirakler” i din mening felaktiga eftersom de grundar sig i en religiös övertygelse?
  Ditt resonemang är inte hållbart min vän.

 2. David skriver:

  Ta gärna en titt på ”uppföljaren”. Den enda troliga ursäkten enligt er ateister torde vara ”hjärnspöket Jesus” eller att hon har i 22 års tid fejkat sin förlamning. Välj själv…

  • bluefree skriver:

   Detta klipp är bättre, och hon verkar gå av sig själv, men hur sjuk var hon egentligen? det vet vi inte?

   Detta ”mirakel” hade säker uppnåtts med vanliga beprövade medicinska metoder också.

   Sanningen kommer nog fram men inte nu utan längre fram, tror att detta bara en väl regisserad show för att få lättlurade människor pengar, deras webbsida säger en hel del.

   Om man verkligen skulle vara intresserad av sanningen så borde de tillsätta en oberoende medicinsk utredning, men någon sanningen är nog det sista det vill ha.

   Det finns många olika förklaringar till vad som hände som är mycket mer sannolika än att Jesus eller den Helige Anden skulle ha gjort något, det kanske var guden Shiva eller varför inte djävulen. Hon kanske inte var så sjuk, kroppen har själv helad, eller att hon alltid kunnat gå ungefär som i videon osv osv.

   Är skeptiker och söker alltid naturliga förklaringar till allt, men finns överväldigande bevis på något annat så ska jag givetvis ompröva min ståndpunkt, utesluter aldrig något men väljer alltid att tro på det mest sannolika.

Kommentarsfältet är stängt.